Nasza reklama.
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Komimasa

Pierwszy oficer

Licznik postów: 993

Komimasa, 16-05-2008, 17:49
Tytuł tematu może niezbyt chwytliwy, ale dość ciekawa sprawa. Mianowicie piszemy w jaki sposób przyczyniamy się do rozpowszechniania wiedzy o istnieniu właśnie tej stronki. Są różne możliwości więc nie będę stawiał tego w jakieś ograniczające ramy. Nie o sam jednak internet tu chodzi jak można by np samemu we własnym otoczeniu albo jak już robicie Wink Możemy przecież nie tylko słowem ale co ważniejsze czynem Wink Wszyscy wiemy że główną reklamą stronki jest cotygodniowy odcinek OP Wink ale czy istnieją też inne sposoby?

Ja na razie wiele nie robie, zacznijmy od tego iż fana OP w ogóle momentami to ze świeca szukać. Ale internet to kopalnia możliwości. Nie mam też jakiegoś ciekawego pomysłu a jak już to dopiero w fazie produkcyjnej...
Rynio

Kapitan z paradise

Licznik postów: 330

Rynio, 16-05-2008, 18:09
Jak już Tony pisał w napisach link stronki. [Bardzo dobry pomysł Tongue]
Można także zrobić jakieś Userbar'y itp. Wink
Blek

Imperator

Licznik postów: 2,588

Blek, 16-05-2008, 19:12
Ja to na kilku serwisach wbijam ludziom do głowy że One Piece jest boskie itd. Mógłbym się też się postarać powymieniać buttonami ale wątpię żeby ktoś chciał taki button na stronie Tongue Ale spoko jak załatwię inny to go tu pokażę Tongue
DonB

Super świeżak

Licznik postów: 238

DonB, 16-05-2008, 22:01
Sugerujesz, że button który jest na stronie. Jest niefajny? mmmmmmmmmmmmmm
Ale ja i Blackmalder staraliśmy się jak najlepiej. Naprawdę jest aż tak nieładny?
Czy to tylko taki Skull Joke!!!???
Blek

Imperator

Licznik postów: 2,588

Blek, 17-05-2008, 11:15
Wg. mnie jest on pracą nieprofesjonalną. Nie chcę tu nikogo urazić ale po prostu nie jest on zbyt ładny
1. nie ma ramki
2. napis jest kiepski
3. za dużo animacji
no i to chyba tyle ale zaczekajcie prawdopodobnie dzisiaj zrobię ankietę z nowym buttonem który się robi xD
A jak już się stanie to co chcę to spróbuję się powymieniać z kilkoma stronkami, ponieważ mam tam wtyki Tongue
Komimasa

Pierwszy oficer

Licznik postów: 993

Komimasa, 20-05-2008, 02:18
Ja powiem tak bo tamten już zamknął Blackmalder na szczęście poniekąd mój temat został chodź nie o taką reklamę mi chodziło. Tamten był lepszy i tak więcej osób zagłosowało i powinien być a jak nie jest za ładny co szkodzi trochę go poprawić pod względem estetycznym?, ale zdecydowanie tamta wersja Wink

A teraz przejdę do tego co chciałem jeszcze napisać. Musze przyznać że Blackmalder i DonB przyjęli ciekawy sposób na reklamę i raczej świadomy. To mi przypomina trochę stacje telewizyjną HBO jak było przez miecha czy tam ileś za friko. Tak samo teraz ludzie mogą chodzić sobie po stronce nie będąc nawet na niej zalogowanym (co swoją drogą nie jest powszechne raczej nie daje sie dostępu bez logowania) ale myślę, że to dobry sposób na reklamę, zobaczą co i jak i jak będzie pasić to się zalogują.
Ale jest sposób by mieć znacznie więcej userków Wink tylko ja się na tym nie znam. Gdy zrobić tak że wasze tłumaczenia oraz odcinki robione przez Blackmaldera dało się ściągać tylko ze stronki to zaraz by się ludziska pologowali.Tylko teraz pozostaje zadać sobie pytanie czy chcemy takich co zalogują się tylko dla multimedii a reszte wraz z forum mają w nosie. więc może lepiej jest tak jak jest? Pozostawię to waszej ocenie

A teraz wytłumaczę temat. Owszem to co na razie podjęliśmy w rozmowach tyczy naszej reklamy,może być ale chodzi tez o subiektywniejszą indywidualną formę co robi każdy z nas w tym sensie "Naszą" Smile
Picia000123

Kapitan z paradise

Licznik postów: 314

Picia000123, 09-04-2009, 21:14
Ja staram się w "publicznym miejscu edukacji" zwrócić uwagę na OP, i nawet udało mi się przekonać kilku osobników, ale jak na razie więcej nie jestem w stanie zrobić :/ .
Pain

Pierwszy oficer

Licznik postów: 956

Pain, 12-04-2009, 02:33
Ja zawsze jak komuś opowiadam o OP (a to zdarza się często) to zawsze wspominam o tej stronce np. "No.. Mihawk jest fajny, ale mało o nim wiadomo... Ale wejdź sobie na onepiece.com.pl tam jest dużo o nim napisane."
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź