Imperator
Licznik postów: 2,656
Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 518
Imperator
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,334
Imperator
Pirat
Licznik postów: 27
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,499
Pierwszy oficer
Licznik postów: 993
Król piratów
Licznik postów: 3,505
Komimasa napisał(a):Skoro ja muszę zwalczać "nei" "podzcas" czy inne tego typu, bo to innym przeszkadza, to skoro mi przeszkadza zdanie w stylu " wskocza do lodzi i odplyna za szeroka kraine" podczas gdy powinno być "wskoczą do łodzi i odpłyną za szeroką krainę" ( Ależ żem zdanie na szybko wykoncypował :rotfl: ) to też będziemy tego przestrzegali.Zgadzam się z tym.
Pierwszy oficer
Licznik postów: 993
Gorzej jak ktoś pod takim względem oszuka. ( Np przez 3 miesiące pod pretekstem mam 14 lat będzie pisać z oczywistych względów lejąc na poprawną pisownię, a potem się okaże, że ma 18 albo lepiej) Łatwo można zauważyć. Typu niby ma 13 lat i pisze takie teksty jak pisała Jackie D. Flint, no to nie ma bata byśmy się nie skapnęli
Albo gdzieś po prostu się wygada, które ma urodziny czy, że chodzi do liceum, lepiej pisać prawdę, jeśli na podstawie wieku chce się mieć ulgę od tego rozporządzenia.
Piracki wojownik
Licznik postów: 106
Niech każdy pisze jak chce, przecież ludzie nie piszą celowo z błędami. A nawet jak jest błąd zdanie da się zrozumieć. Zresztą zawsze post mozna edytować(ja tak właśnie robię). Po za tym każdemu z Nas zdarzaja się błędy, nie jesteśmy idealni, więc jakim prawem chcemy pouczać innych, zreszta nawet word nie wychwyci wszystkich błędów.
Król piratów
Licznik postów: 3,505
Atsu napisał(a):Niech każdy pisze jak chce, przecież ludzie nie piszą celowo z błędami.Żeby nie dało się niczego zrozumieć? To ja będę pisał tak: "Ćśezc mawyzan ęis Oisezc"( Cześć nazywam się Czesio ).
Atsu napisał(a):Po za tym każdemu z Nas zdarzaja się błędyTak zdarzają, ale jeżeli jest to zbyt częste i nie daje się zrozumieć postów to już coś nie halo.
Atsu napisał(a):Niech poprawianiem błędów zajmują się nauczyciele i profesor MiodekTo forum, nie szkoła. Powinniśmy stosować się do zasad języka polskiego. Jeżeli nie, to śmietnik się zrobi. Dłuższych postów nie będzie się chciało w ogóle czytać.