Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,249
[/img]
Imperator
Licznik postów: 2,656
Znasz podstawowe zasady perspektywy. Kreska? Porściuchna jak we wszystkich shonenach. Chciałem tylko zapytać czym się te postaci napierdzielają
Może powklejasz coś więcej?Pierwszy oficer
Piracki wojownik
Licznik postów: 158
Zazdroszcze Ci, bo bronie Ci znakomicie wychodza. Ech, a mialam zamiar swoje pracki dodac.......
Pierwszy oficer
po prostu śmiech na sali. Jakiś garbowaty smart mi powstał. Ale wiecie co wam powiem. To nie jest tak jak ty Naj napisałeś. Weź sobie zdjęcie jakiegoś auta. Spróbuj narysować raz. Potem znowu to samo. I znowu to samo. Uwzględniając co było nie tak w poprzednich i poprawiając to w kolejnych zobaczysz że w końcu wszystko będzie jak należy. Trzeba to przeboleć i mieć pasję do rysowania, a ja kocham rysować
. Mała porada jeszcze co do rysowania aut. Jest taki brytyjski program, bardzo fajny w polsce puszczają go na BBC Knowledge o 19 codziennie. Nazywa się Top Gear i jest genialny. Nie chodzi mi o informacje motoryzacyjne bo to swoją drogą. Tam auta pokazują najprzeróżniejsze profile. To bardzo pomaga stworzyć taki trÓjwymiarowy obraz auta, które wcześniej widziałeś na zdjęciu. Możesz wtedy wybierać odpowiednie profile chociażby do swojej mangi .
Nieładnie...