One Piece 531 - dyskusja
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Szyna100

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 416

Szyna100, 04-02-2009, 10:46
Zakładam nowy temat skoro mamy nowy tydzień i nowy rozdział

http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=45983

No nie powiem zaczyna się robić naprawdę interesująco. Ciekawe kim jest tajemnicza nieznajoma z trójzębem? strażnikiem piątego poziomu? No i Hancock w końcu dotarła do Ace. ciekawe o czym będzie z nim rozmawiać. No i na koniec wielkie wejście Ballet Kenpo!!!
Szogun

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,249

Szogun, 04-02-2009, 13:37
Robi się bardzo fajnie pytanie co się stało z Buggym i 3?
yellovv

Nowicjusz

Licznik postów: 24

yellovv, 04-02-2009, 13:47
Moze uciekli ? Tongue
Spoiler

While all this ruckus is going on, Hancock tells Ace and Jinbei about Luffy. Magellan and Hannyabal does not hear about this.

ciekawe jak Ace zareguje czy bedzie to pokazane z jajem (czyt.smiesznie) czy cos wzruszajacego Tongue
vegi

Piracki oficer

Licznik postów: 724

vegi, 04-02-2009, 15:27
Dziwne ;D ale przynajmniej Hancock nie zakochała się w Ace. Jestem zadowolony ^^ Tak nic szczególnego się nie stało i to mnie martwi ;/ nie ma o czym gadać za bardzo.
Grigorij

Legendarny pierwszy oficer

Licznik postów: 1,334

Grigorij, 04-02-2009, 17:17
No cóż, wreszcie Luffy ma towarzysza który z entuzjazmem patrzy na jego plany ocalenia Ace'a. A ten smok nad Magellanem to efekt jego mocy? Wygląda całkiem spoko.
vegi

Piracki oficer

vegi, 04-02-2009, 17:24
"Trująca hydra" jak to nazwali w tłumaczeniu ;D a co do Buggy'ego i Trójki, to myślę, że spróbują uciec, ale się rozmyślą, gdy zobaczą Blue Glory i wrócą z płaczem do Luffy'ego.
Ciekawe też kogo na piątym poziomie ma Bon Clay. Pierwszy na myśl pewnie każdemu przyszedł Crocodile, ale to przecież nie jest pewne (no może z 80%). A jeśli nawet, to jaką ma do niego sprawę?

[ Dodano: 2009-02-04, 15:27 ]
A tak teraz zobaczyłem. Na okładce jest Chopper Tongue Niby potwierdzenie tezy, że będą na nich pokazane historie Mugiwarsów, ale co Chopper robi z jakimś krabem i wycinanką w rękach? Buduje statek, żeby uciec z tamtej wyspy?
kewel

Wilk morski

Licznik postów: 94

kewel, 04-02-2009, 18:41
Szkoda że durne okładki ostatnio nam serwuje Oda
Grigorij

Legendarny pierwszy oficer

Licznik postów: 1,334

Grigorij, 04-02-2009, 18:45
vegi napisał(a):A tak teraz zobaczyłem. Na okładce jest Chopper Tongue Niby potwierdzenie tezy, że będą na nich pokazane historie Mugiwarsów, ale co Chopper robi z jakimś krabem i wycinanką w rękach? Buduje statek, żeby uciec z tamtej wyspy?
To nie są historie z ich wysp. To są normalne okładki jakie Oda serwował zanim zaczęły się historyjki okładkowe i pomiędzy kolejnymi historyjkami. Już nie pamiętacie tych wszystkich okładek z załogantami i zwierzętami?

[ Dodano: 2009-02-04, 16:45 ]
Cytat:Szkoda że durne okładki ostatnio nam serwuje Oda
Nie zgodzę się, są świetne.
Taex

Wilk morski

Licznik postów: 59

Taex, 04-02-2009, 19:09
Zoro jest w więzieniu?
Tongue
kewel

Wilk morski

Licznik postów: 94

kewel, 04-02-2009, 19:19
to zdjęcie z Zoro to raczej Fake
nagura

Piracki wojownik

Licznik postów: 136

nagura, 04-02-2009, 19:24
Nareszcie jest Bon Clay! Lubię gościa, przynajmniej będzie ciekawszym kompanem niż Mr3 i Buggy Smile No właśnie ciekawe co na to wszystko Ace i Jimbei, czy przyłączą się do rewolty Big Grin
Szyna100

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 416

Szyna100, 04-02-2009, 19:58
ten Zoro to nie Zoro tylko Bon Clay. Nie pamiętacie już jakim on owocem dysponuje?
Poza tym wy tylko oglądacie obrazki? w jednym ze spoilerów było napisane, że to Bon Clay.
vegi

Piracki oficer

vegi, 04-02-2009, 21:06
Cytat:To nie są historie z ich wysp. To są normalne okładki jakie Oda serwował zanim zaczęły się historyjki okładkowe i pomiędzy kolejnymi historyjkami. Już nie pamiętacie tych wszystkich okładek z załogantami i zwierzętami?

Tak dla ścisłości, to co powiedziałem było ironią. Bo właśnie mi to nie pasowało xP

W tym chapterze zaciekawiła mnie też diablica xD kolejne arcydzieło Ody (trochę przydługie nogi, ale przeboleję) :padam: mogłaby się dołączyć do Słomianych :hyhy: kobieta (dwie to za mało...), diablica (tego jeszcze nie mają, Brook to szkielet xD) i też ma swoje jazdy (nie zrozumiałem, co powiedziała, ale myślę, że to coś dziwnego). Nie miałbym nic przeciwko xD
NicoRobinFan

Wilk morski

Licznik postów: 91

NicoRobinFan, 05-02-2009, 01:48
Nie no, fajniuchny chapek sie szykuje ^^
Nareszcie sie Mr2 pojawil ^^ - wedlug mnie najlepsza postac z Baroque Works ^^. Mam nadzieje, ze bedzie w miare przydatny Luffy`emu , a po ID moze sie nawet do niego przylaczy Tongue ? Co do osoby, z ktora ma sie spotkac... to napewno Croc bedzie ^^ , ciekawe jaka sprawe do niego ma ?
miss_sunshine

Piracki wojownik

Licznik postów: 158

miss_sunshine, 05-02-2009, 13:14
Mr. 2 musi sie Luffy;emu na cos przydac Wink Oda tak te postacie na chybil - trafil nie daje. Croc, Croc.... Nie sadze, troche za powaznie by bylo. Chyba ze Luffy zaczalby go udawac Smile
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź