Król piratów
Licznik postów: 3,176
![[Obrazek: 90892469.jpg]](http://img35.imageshack.us/img35/162/90892469.jpg)
Sogeking 2024
Licznik postów: 3,644
Sather napisał(a):Coś o kieliszkach przy nagrobku Ace'a (jak będę wiedział o co chodzi, to dodam)
Król piratów
Cytat:Pierwsze skojarzenie to kieliszki do sake, z których siorbali Ace, Luffy i Sabo, ale skąd by się tam wzięły to nie wiem. Jednak nic innego nie przychodzi mi do głowy widząc 3.
Król piratów
Licznik postów: 3,793
Imperator
Licznik postów: 1,902
Rain napisał(a):Sabo android ;-; Dostał w wybuchu i jest teraz jak Franke, na dodatek w załodze Flaminga ;-;Masz na myśli tego steampunkowego strzelca z załogi Flaminga?
Kapitan z paradise
Licznik postów: 346
Rain napisał(a):Sabo android ;-; Dostał w wybuchu i jest teraz jak Franke, na dodatek w załodze Flaminga ;-;
Król piratów
) Jak go poganiają, to mowi im, ze bedzie jak bedzie i koniec. Sami wiele nie wnoszą, większość rzeczy Oda sam robi. Smutno im, bo po zostaniu edytorem OP pierwsze co Oda robi, to zdradza im wszystkie sekrety OP oraz zakończenie, więc jeśli są fanami, to mają przerąbane 
Król piratów
Wilk morski
Licznik postów: 84
Król piratów
Sather napisał(a):Co do tej ankiety o najlepszych scenach, tak mało Białobrodego. :|No nie? =/
SkullProphet napisał(a):mnie się wydaję że skończy się w granicach około 1300-1400 rozdziałuBardzo możliwe, w końcu pierwszy raz gdy powiedział "połowa" był PODOBNO gdzieś pod koniec skypii
Mam tylko nadzieje, że jeśli już ilość chapterów się zmieni, to zmieni się górna granica i po prostu to rozciągnie na tyle ile potrzebuje, a nie będzie na siłę próbował upychać wszystkiego, żeby się zamknąć w tych 1200 chapterach.