Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,499
Piracki wojownik
Licznik postów: 115

Vampircia napisał(a):Gravitation, co może wielu zdziwić, ale naprawdę uważam tę mangę za arcydzieło
Super świeżak
Licznik postów: 234
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,499
Cytat:Maiden RoseZ tych tytułów kojarzę dwa - "Hoshi no Yakata" i "Sex Therapist". To pierwsze jest tak perwersyjne, że momentami szokowało nawet mnieO_o Ale podoba mi się
Hoshi no Yakata
Innai Kansen
The Tyrant Falls In Love
A Sex Therapist
Jednak moją ulubioną mangą yaoi jest "Ha ito diamond", chociaż nie czytałam całego.Yuriko napisał(a):Bo o ile Gravitation, to był lekkostrawne sh-ai, w tym co teraz tworzy, wszystko przesiagniete jest perwersja, krwią i innymi strasznymi rzeczami xDO tak, Murakami zaczyna przechodzić samą siebie. Po ostatnich megamixach sądziłam, że już nic mnie nie zaskoczy, ale jednak, gdy zobaczyłam "Unapai"... :wstyd: Ponieważ to nie jest dział 18+ nie będę wdawać się w szczegóły
Bible Black to przy tym jak dobranocka.
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,120
. Niepowtarzalna, piękna kreska, super pomysł, ciągle zaskakuje, humor, postacie...genialne
.
. W sumie....mogę powiedzieć wszystko to samo co w op tylko w mniejszym stopniu
.
. Czasami myślę, że autorka scenariusza musiała nie przespać kilka nocy by wymyślić co będzie dalej
. Przedstawienie dwóch postaw ludzkich wobec zabijania przestępców które zawsze będą istnieć w naszym świecie
.
. Kreska nie jest taka dobra ale fabuła i postacie zasługują na potrójne gromkie brawa
.
. Oryginalny pomysł, wspaniała kreska(choć zupełnie inna od np. one piece
) i te emocje, emocje i emocje i trzymanie w napięciu i za to właśnie kofam tą serię
.
), eyeshield 21 i fairy tail
.
Piracki oficer
Licznik postów: 724
Imperator
Licznik postów: 2,656