Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 430
zdecydowanie najbardziej pro vice-kapitan. Przyszpanował w walce z fraccionem Barragana, z tym stworem z połączonych rąk już trochę nie bardzo... ale zapomnijmy o tym ;p. Ma bardzo fajny image 69 ^^, już wiem skąd to wziął ale i tak jest fajne, tak samo jak plaster, i te "dziary" na twarzy. Charakter typowy dla mocnego zawodnika czyli - spokojny, opanowany, nie podejmuje pochopnych decyzji. Liczę na lepsze rozwinięcie motywu z tą postacią podczas dalszych walk w Karakurze albo w kolejnych fleshbeckach.
Wilk morski
Licznik postów: 61
Pierwszy oficer
Licznik postów: 956
Skull napisał(a):Moją ulubioną postacią jest Hirako Shinji. Czemu ? Jego charakter, ten luz, spokój. Na dodatek jest zarąbiaszczy i widać, że ma dużą siłę (walczył z Grimmjow'em jak równy z równym) plus to, że jest Vizardem i ma kozacką maseczkę ;oSłowo w słowo u mnie to samo, Shinji Hirako to po prostu najlepsza postać w Bleach'u.
Nowicjusz
Licznik postów: 21
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,155
TheHikari napisał(a):Jest najmłodszym kapitanem, ale mimo to jest taki poważny, no i oczywiście silny. Do tego słodki, jak mało kto(ach, te jego turkusowe oczy)!!!
. A oto jedno z moich ulubionych ujęć tej przesłodkiej postaci:
Imperator
Licznik postów: 2,290
Cytat:to lubię jeszcze Hinamori^^
![[Obrazek: 12.jpg]](http://media.onemanga.com/mangas/00000003/000286222/12.jpg)
Piracki oficer
Licznik postów: 617

Legendarny piracki oficer
Licznik postów: 876