Ulubiona postać
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
1 2 3
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
Ginko

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 430

Ginko, 29-04-2009, 19:15
Moja ulubiona postać to Hisagi Shūhei,,
Spoiler

zdecydowanie najbardziej pro vice-kapitan. Przyszpanował w walce z fraccionem Barragana, z tym stworem z połączonych rąk już trochę nie bardzo... ale zapomnijmy o tym ;p. Ma bardzo fajny image 69 ^^, już wiem skąd to wziął ale i tak jest fajne, tak samo jak plaster, i te "dziary" na twarzy. Charakter typowy dla mocnego zawodnika czyli - spokojny, opanowany, nie podejmuje pochopnych decyzji. Liczę na lepsze rozwinięcie motywu z tą postacią podczas dalszych walk w Karakurze albo w kolejnych fleshbeckach.

Skull

Wilk morski

Licznik postów: 61

Skull, 29-04-2009, 21:31
Moją ulubioną postacią jest Hirako Shinji. Czemu ? Jego charakter, ten luz, spokój. Na dodatek jest zarąbiaszczy i widać, że ma dużą siłę (walczył z Grimmjow'em jak równy z równym) plus to, że jest Vizardem i ma kozacką maseczkę ;o

Peace.
Pain

Pierwszy oficer

Licznik postów: 956

Pain, 01-05-2009, 14:25
Skull napisał(a):Moją ulubioną postacią jest Hirako Shinji. Czemu ? Jego charakter, ten luz, spokój. Na dodatek jest zarąbiaszczy i widać, że ma dużą siłę (walczył z Grimmjow'em jak równy z równym) plus to, że jest Vizardem i ma kozacką maseczkę ;o
Słowo w słowo u mnie to samo, Shinji Hirako to po prostu najlepsza postać w Bleach'u.
Killua

Szczur lądowy

Licznik postów: 6

Killua, 06-02-2010, 20:16
Moja to oczywiście Hitsugaya Toshirou :p
Ari

Imperator

Licznik postów: 2,060

Ari, 06-02-2010, 20:20
Ja lubię Matsumoto. Ma niezłe podejście do swojego kapitana i alkoholu Tongue
Histugayę też lubię, ale to raczej ze względu na to że przypomina Vergila z DMC

A, no i zapomniałam o Hichigo.
TheHikari

Nowicjusz

Licznik postów: 21

TheHikari, 27-04-2010, 18:33
A ja uwielbiam Tośka(Toushirou Hitsugayę)!!! Jest najmłodszym kapitanem, ale mimo to jest taki poważny, no i oczywiście silny. Do tego słodki, jak mało kto(ach, te jego turkusowe oczy)!!! No i oczywiście "włada" lodem!!! A woda to mój ulubiony żywioł(i przy okazji ogień-przeciwieństwa się przyciągają^^)!!! Lubię też Matsumoto(jeden z moich nicków to Matsu-chan) i Hisagi'ego. No i oczywiście Ichigo i Grimmjowa. Chyba tyle...
Kami

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,155

Kami, 27-04-2010, 18:42
TheHikari napisał(a):Jest najmłodszym kapitanem, ale mimo to jest taki poważny, no i oczywiście silny. Do tego słodki, jak mało kto(ach, te jego turkusowe oczy)!!!

Oj tak, słodziak z niego niemożebny Smile . A oto jedno z moich ulubionych ujęć tej przesłodkiej postaci:

Spoiler

[Obrazek: 18.jpg]

Co do samego tematu, to chyba za wiele mówić nie trzeba. Stark, Zaraki, Kyouraku może Shinji i Yamamoto.
TheHikari

Nowicjusz

Licznik postów: 21

TheHikari, 27-04-2010, 19:19
O Boże! Nie przypominaj mi! Aż ciarki mnie przechodzą(brrr...)

Co do tematu, to lubię jeszcze Hinamori^^
qbol

Imperator

Licznik postów: 2,290

qbol, 29-04-2010, 00:14
Kami, Zgadzam sie, jest to JEDYNA scenka, która mi się z Tośkiem podobała.

Cytat:to lubię jeszcze Hinamori^^

Ja teeeeż, a zwłaszcza tą scenkę (uprzedzając Kamiego):
Spoiler

[Obrazek: 12.jpg]

Tak, to jest najlepszy moment tej postaci.

Najlepsza postać? Bezsprzecznie Kenpatchi oraz, daleko, daleko za nim, ale jednak na podium - Hichigo.

Kenpatchi po prostu za podejście do walki, w sumie świetnie go rozumiem;D A Hichigo za charakter i głos.

(kiedy mowie o Hichigo Zangetsu również mam na myśli).
Pain

Pierwszy oficer

Licznik postów: 956

Pain, 29-04-2010, 01:16
Shinji Hirako, po prostu moja ulubiona postać z całego bleach'a. (Po części pewnie dlatego, że tez jest moim fav w FoC Bleach ;p)
Na kolejnych miejscach Stark, Kenpachi i Grimmjow.
Ilian

Super świeżak

Licznik postów: 180

Ilian, 29-04-2010, 19:43
Hmm ciężko, to zależy od tego na którą grupę mam aktualnie fazę ;p
ale generalnie to raczej Abarai Renji i Madarame Ikkaku
Mika-san

Pirat

Licznik postów: 40

Mika-san, 29-04-2010, 22:19
TheHikari napisał(a):Co do tematu, to lubię jeszcze Hinamori^^

A, to ja jej nie znoszę ^^

Najbardziej lubię Zarakiego, Hichigo, Starka i Ulquiorre Smile
Taboret warrior

Piracki oficer

Licznik postów: 617

Taboret warrior, 29-04-2010, 22:23
qbol i kami jak zwykle bezlitośni Tongue

Z mojej strony zawsze lubiłem Zarakiego za bycie świrem xD
Shimi

Legendarny piracki oficer

Licznik postów: 876

Shimi, 29-04-2010, 22:28
Hirako Shinji - od momentu, w którym się pojawił, go lubię. Fajny charakter, koński uśmiech, zdolność Zana. Jedyne, o co mam żal do Kubo to to, że strasznie spierniczył tą postać (jak zresztą każdego Vizarda). No dajcie spokój - nie uwierzę, że postać, która już wcześniej była kapitanem (= miała Bankai i zapewne nie była leszczem) i miała dobre 100 lat na trening na polu walki zdziałała tak mało. Choć okazji do wykazania się nie było zbyt wiele, to i tak Vizardzi wypadli słabo. Love i Rose nie mogli dać rady na Shikaiu Starrkowi, przyszedł Kyouraku i po walce. Owszem, Kyouraku jest jednym z najsilniejszych i najstarszych kapitanów, dodatkowo zdolność jego Zanpaka w dużej mierze zadecydowała o zwycięstwie, ale bez jaj - na osiągnięcie BanKai trzeba 10 lat treningu. Oni Bankaie już mieli, byli także kapitanami = nie byli frajerami. Mieli dodatkowo 100 lat na trening, a w MASKACH nie mogli dać rady jednemu Arrancarowi (fakt faktem zajebistemu, ale bez przesady). No, ale to nie temat na takie rozmowy, trochę się zapędziłem.

Urahara - za to, że był wzorowany na Włóczykiju, za zdolności, za humor, za inteligencję, za głos w Anime.

Hichigo - za to, że się nie opierdziela podczas walki, dobrze włada Zanpakiem, za uśmiech. Postać, która zbyt wiele nie pokazała, a jednak ma w sobie coś takiego, co sprawiło, że ją polubiłem.

Ichigo - mimo tego, co ostatnio pokazuje, mam do niego sentyment ze względu na starą dobrą sagę Soul Society, a także za maskę.
Bartsuke

Pirat

Licznik postów: 46

Bartsuke, 10-07-2010, 21:52
Nie potrafię wskazać jednej postaci. Moje ulubione to Grimmjow, Hiyori Sarugaki, Hitsugaya. Cała trójka dość porywcza. :]
1 2 3
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź