Opening 12
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 1 gości
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
nicorobin

Super świeżak

Licznik postów: 271

nicorobin, 15-11-2009, 11:29
Dzisaj wyszedł nowy opening One Piece ,co o nim myślice? http://www.youtube.com/watch?v=-JLQvMrCsfE
Vanord

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 483

Vanord, 15-11-2009, 12:03
z tego co zauważyłem podzielili op na dwie części słomianych i akcja jaka ma nastąpić. Robin ogrywająca Zoro w GO XD. Względem poprzedniego taka spokojniejsza muzyka, ale chwytliwa ;]
Owca2512

Kapitan z nowego świata

Licznik postów: 495

Owca2512, 15-11-2009, 12:46
Całkiem fajny, chociaż muzyka do drugiej części mi średnio pasuje.
Sceny okładkowe z mangi widziałam : ) no i ten moment jak Hannibal (czy jak mu tam było) podnosi rękę a w piosence słychać "Jeaa!" Big Grin
hetman

Legendarny pierwszy oficer

Licznik postów: 1,319

hetman, 15-11-2009, 13:10
W końcu nastał opening, który mi się podoba. Całkiem przyjemny. Zbyt długo musiałem się męczyć z Share the World. Z pół roku było...uff...
tariel

Wilk morski

Licznik postów: 91

tariel, 15-11-2009, 13:23
Jeden z lepszych jaki kolwiek powstal. Luffy na poczatku ma krawat z samoobrony:d
Lugo

Pirat

Licznik postów: 29

Lugo, 15-11-2009, 13:33
Ciesze się, że wyszedł nowy opening, bo poprzedni już się nudził. Pierwsza część bardzo zabawna i mi się podobała. Tylko Brook jakoś dziwnie przy tym fortepianie wygląda, czy tylko mi się tak wydaje? Mogli nie spoilerować tymi scenami końcowymi, większe zaskoczenie dla oglądających by było, co mangi nie czytają. Ogólnie w One Piece były już lepsze openingi, ale ten jest tak po środku Wink
Evendell

Joy Boy

Licznik postów: 5,384

Evendell, 15-11-2009, 13:40
Nie przepadam za openingami ze spokojną/wolną muzyką, ale mimo wszystko całkiem przyjemnie ogląda się nowiutki opening. Jednak świetne były sceny mangowe *_* chodzi mi o obrazki kolorowe dołączone do mangi
hetman

Legendarny pierwszy oficer

Licznik postów: 1,319

hetman, 15-11-2009, 13:42
Brakuje mi w openingu pokazanego całego Magellana i Jimbei'a...jakieś zbliżenie czy coś (tak jak pokazany jest Białobrody)
Aż się prosiło, by pokazali Magellana z tej sceny --> manga spoiler

W końcu bardzo podoba mi się refren a zwłaszcza moment zbliżenia na Białobrodego, to najlepszy moment openingu.
KaizokuTalia

Piracki wojownik

Licznik postów: 129

KaizokuTalia, 15-11-2009, 14:12
Jak dla mnie: the worst opening ever. Nie był zły, ale to do tej pory najgorszy opening w OP. Przez chwilę miałam nadzieje że to może jednak ending...
Dejdaaa

Piracki wojownik

Licznik postów: 105

Dejdaaa, 15-11-2009, 14:30
Fajny ten opening nowy Tongue.Scenka z 1 części rozbroiła mnie.Chopper i Ussop rox Big Grin
Taboret warrior

Piracki oficer

Licznik postów: 617

Taboret warrior, 15-11-2009, 16:31
Powiem tak: nowy opening jak na mój gust za spokojny za to graficznie wypadł cudownie szczególnie druga część.Nawet mała zapowiedź obecnego arcu ;D Widzę że nie tylko mnie zaciekawił nowy ciuch Luffy'ego. Jest w nim istny nawał postaci z Impel Down ;p Ogólnie mówiąc: wreszcie nowy opening! Już miałem tamtego dość chociaż miał trochę żywszą muzykę ;P
branco

Licznik postów: N/A

branco, 15-11-2009, 16:53
mnie się podoba,chodź wydaje mi się,że ta pierwsza część będzie tylko do momentu skończenia się fillerów -jak ja to napisałem Tongue- ,albo będzie taki do premiery kinówki, potem zmienią sceny Tongue kurde, gdyby muzyka NIE PASOWAŁA to by japończycy jej NIE DAWALI!!! :| Jeżeli umiecie zrobić to lepiej to jedźcie do Japoni i im pokażcie jak się robi openingi! :/

[ Dodano: 2009-11-15, 15:00 ]
aha...waśnie najśmieszniejsze jest to,że ja już gdzieś słyszałem ten moment,rytm jak śpiewają kaze no coś tam Tongue ten rytm....znajome i to BARDZO! :] jakiego zespołu to piosenka? I jaki tytuł?
vegi

Piracki oficer

Licznik postów: 724

vegi, 15-11-2009, 17:19
Nie podoba mi się wcale ten opening. Nuda. Muzyka denna, grafika niczym nie zaskakuje. Już wolałbym dalej "Share the world".
tariel

Wilk morski

Licznik postów: 91

tariel, 15-11-2009, 17:49
Zgadzam sie z branco. Tworcy wiedza doskonale co robia brawa dla nich. A jesli ktos narzeka na kreske to chyba ma cos z wzrokiem a najlepiej niech obejrzy calosc w HD bo wtedy jakosc powala.
branco

Licznik postów: N/A

branco, 15-11-2009, 17:53
błagam dajcie mi tytuł i artyste to znajdę jakieś info,czy już jest ten opening,czy dopiero wyjdzie Big Grin to na mp3 dam link z całym jak jest OST ^^

[ Dodano: 2009-11-15, 16:07 ]
btw. ciuchy frankyiego i zora są zajebiste Tongue fajnie wyglądają w nich

[ Dodano: 2009-11-15, 16:10 ]
btw. co ten Zoro ma z tymi psami? Tongue Jeszcze się okaże,że zje jakiś owoc wilkołaka xD bo wilk zajęty :p
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź