Super świeżak
Licznik postów: 235
Licznik postów: N/A
Imperator
Licznik postów: 2,290
Imperator
Licznik postów: 1,822
Awake napisał(a):Dlaczego Białobrody nie ma białej brody tylko białe wąsy? - To trudna sprawa i może ktoś mi to lepiej wyjaśni bo ja myślę, że na to nie ma normalnego uzasadnienia.
Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 531
Awake napisał(a):Dlaczego Białobrody nie ma białej brody tylko białe wąsy? - To trudna sprawa i może ktoś mi to lepiej wyjaśni bo ja myślę, że na to nie ma normalnego uzasadnienia.
Nowicjusz
Licznik postów: 18
Licznik postów: 0
Chociażby to, że ciągle nosił ze sobą biblię i zauwazylem, że on chyba nikogo niechce zabijać (jak już to zranić). Kiedy przybył do słomianych po walce z Morią miał szanse zabić nawet mieszkańców przy pomocy swojego Ursus Shock, a oni tylko elegancko podniesli sie spod gruzu i specjalnie nikt nie ucierpiał. Gdy został sam na sam z Zoro to odpowiadało mu przeniesienie wszystkich obrażen z Luffiego do niego. Po czym sobie poszedł
. Nawet gdyby Zoro nie przezyl to Kuma zachował by czyste sumienie bo to nie on go zabił, on tylko przeniósł obrażenia. Druga rzecz miala miejsce tam gdzie cała załoga walczyla z robotem Kumy (niepamietam jak to sie nazywalo). Gdy przyszedł w końcu prawdziwy Kuma to zamiast ich uśmiercić to on ich poprostu teleportował z dala od całego zamieszania. Mi się wydaje, ze on w jakiś sposób im pomógł? Może przeniósł ich do takich miejsc gdzie stanął się silniejsi ? Chociazby Usopp jest na jakieś wyspie z Heraclesem (czy jak on tam). I ten gościu mu mówil, ze na tej wyspie zeby przezyc trzeba byc silny. Wydaje mi sie, ze Heracles mu pomoże w nabraniu sił. Nami jest na jakichs chmurach i moze znajdzie jakis sposób na ulepszenie swoich mocy związanych z pogodą. A te roboty Kumy to może były po to by wykonywać misje likwidacyjne gdyz sam nie chcial nikogo zabijać?
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,220
Chlor napisał(a):No pomyślmy... Przeczytaj to sobie głośno:
WHITEBEARD
ładnie brzmi, tak dostojnie co nie? A teraz:
WHITEMUSTACHE