Boa Hancock
Ten temat nie posiada streszczenia.
Aktualnie ten wątek przeglądają: 2 gości
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź
qbol

Imperator

Licznik postów: 2,290

qbol, 27-01-2010, 02:03
Wszystko, co was męczy na jej temat.
Envy

Kapitan z paradise

Licznik postów: 348

Envy, 27-01-2010, 02:07
Dobry pomysł qbol Big Grin

Uważam, że Boa czasami wygląda jak facet... nie podoba mi się jak jest narysowana, nie ma się specjalnie czym zachwycać, ale charakterek ma niezły xD
Evendell

Joy Boy

Licznik postów: 5,384

Evendell, 27-01-2010, 02:42
Tak jak Envy. Wg mnie wyglądem nie zachwyca. Są o wiele ładniejsze żeńskie postaci :zdegustowany: Ale charakterek to ona ma Tongue Trzeba przyznać Wink
Papillon

Pierwszy oficer

Licznik postów: 1,142

Papillon, 27-01-2010, 02:54
Nie wiem jej uroda jest przereklamowana . Perona jest słodsza xD

Po za tym irytuje mnie jak się tak zgina do tyłu jak jakiś pijany dziadyga ,

I ubiera się kiepsko powinna ubierać coś bardziej obcisłego i z mniejszym dekoltem .

To chyba tyle ode mnie .
evil_akuma

Legendarny piracki oficer

Licznik postów: 772

evil_akuma, 27-01-2010, 03:12
Cytat:Po za tym irytuje mnie jak się tak zgina do tyłu jak jakiś pijany dziadyga ,

O tak tu sie zgadzam to jest poprostu takie wnerwiajace ;/

Papillon napisał(a):I ubiera się kiepsko powinna ubierać coś bardziej obcisłego i z mniejszym dekoltem .

Jesli chodzi o jej styl ubierania sie to mi sie akurat bardzo podoba Wink
AdameQ

Super świeżak

Licznik postów: 254

AdameQ, 27-01-2010, 03:44
Boa Wyniosła - kopanie różnych słodziutkich zwierzątek,pomiatanie wszystkimi i wygibasy o których już napisaliście Big Grin
Boa Kochająca - cofnięcie się w rozwoju do poziomu 13-latki,rysowanie serduszek,jej wyobrażenie na temat stosunków damsko-męskich i idealizacja Luffiego :rotfl:

Jej huśtawka emocji jest oprócz krótkich momentów ekstremalnie komiczna i "must see" w anime. Smile
Ilian

Super świeżak

Licznik postów: 180

Ilian, 27-01-2010, 11:57
O jak ja jej na początku nie trawiłam. Miałam ochotę wytrzeć nią całą podłogę w domu. Pokochałam ją po tym jak zakochała się w Luffym i usilnie próbowała mu pomóc xD Po prostu jej zachowanie mnie w tedy rozwaliło Big Grin
Awake

Licznik postów: N/A

Awake, 27-01-2010, 16:08
Gdyby trochę jej pomniejszyć czoło to by było świetnie Tongue
Fajna postać, o ile na początku była wkurzająca to teraz nic do niej nie mam. Widać, że zaszła lekka zmiana po spotkaniu z Luffym. No i ma tragiczną przeszłość co trochę tłumaczy jej dawne zachowanie.
Co do ubierania się, to dobrze się ubiera, jak na królową przystało. Obcisłe ciuchy to już chyba bardziej na sportowo jest niż elegancko.
Evendell

Joy Boy

Licznik postów: 5,384

Evendell, 27-01-2010, 16:33
Ciuchy to ma fajne Smile Gust kobitka ma. Chętnie ujrzałabym ją w spiętych włosach oraz normalnym ubraniu. Coś pokroju Nami/Robin.
Ari

Imperator

Licznik postów: 2,060

Ari, 27-01-2010, 17:07
Ilian napisał(a):O jak ja jej na początku nie trawiłam. Miałam ochotę wytrzeć nią całą podłogę w domu. Pokochałam ją po tym jak zakochała się w Luffym i usilnie próbowała mu pomóc xD Po prostu jej zachowanie mnie w tedy rozwaliło Big Grin
Mam dokładnie tak samo Tongue
Jestem ciekawa co by było, gdyby spotkała resztę słomianych. W ogóle jak zobaczyłam jej wyobrażenia Luffy'iego, to padłam, szczególnie tego z wielkimi oczami xD
aririri

Piracki wojownik

Licznik postów: 112

aririri, 20-02-2010, 22:45
Jedna z moich ulubienic. Szczególnie po ostatnich wydarzeniach z mangi (czytam fragmenty z nią na okrągło). W anime kiepsko, ale kurcze... w mandze fajna babka. Ma swój urok.
Spoiler

Rozwaliła mnie scena z "małżeństwem". Jeee... ^^

Ja tam ją lubię od początku. Jest drugą najpiękniejszą kobietą w OP, więc nie narzekajcie wygląd. Chociaż czoło mogłaby mieć rzeczywiście ciut niższe.
Taboret warrior

Piracki oficer

Licznik postów: 617

Taboret warrior, 20-02-2010, 23:13
Heh widzę że nie tylko mnie jej czoło się średnio podoba ale co z tego skoro reszta jest niczego sobie? Tongue Mam wielką nadzieję że dołączy do załogi Luffy'ego jeśli ta znów się złoży. (a musi xD) Poza tym dużo się hentaiów z nią widziało xD Charakterek trochę mnie na początku irytował ale po zakochaniu się zamieniła się w typowego PoKeMona i to dodaje jej swoistego uroku xd
AdameQ

Super świeżak

Licznik postów: 254

AdameQ, 22-02-2010, 01:04
Jak się spotkają z całą załogą to każdy kto jest na tyle rozgarnięty i wrażliwy na stosunki międzyludzkie żeby zrozumieć będzie w szoku a reszta będzie w jeszcze większym szoku jak im się wyjaśni o co chodzi.
Miejmy nadzieje że Sanji wzmocni się psychicznie na tej wyspie gdzie został wysłany i nie zrobi sobie krzywdy.
Furt Oxen

Piracki oficer

Licznik postów: 599

Furt Oxen, 10-10-2010, 18:25
Jedna z moich ulubionych postaci. Jest dosyć ładna i silna (ma opanowane haki), w dodatku szaleje za Luffy'm. Nigdy nie zapomnę jej wyobrażeń o karmieniu Luffy'ego łyżką.
Aggami

Nowicjusz

Licznik postów: 23

Aggami, 11-12-2010, 22:28
A mnie ona cały czas rozśmiesza. Na początku byłą wkurzająca, ale teraz jak zakochała się w Luffy-m. Ogólnie z wyglądu jest ok. Ale ponieważ jestem dziewczyną nie wypowiadam się.
1 2
Subskrybuj ten wątek Odpowiedź