Wilk morski
Licznik postów: 92
Super świeżak
Licznik postów: 273
Ja tam będę
Może przyjmą mnie jako helpera. Jeszcze nie odpowiedzieli w tej sprawie. A miało być od 21 marca xD. Drogę będę miał naprawdę długą xD. Jak mnie nie przyjmą to będzie przyjazd i powrót w nocy.
Aż chce się powiedzieć coś o "długości doby" ale mniejsza o to
.Imperator
Licznik postów: 2,588

Super świeżak
Bl3k napisał(a):Zająłem pozycję za jego plecami, prosto pod obrazem wyświetlanym z rzutnika.xDDDD To ty otoczyłeś Pana Pawła
. Ja siedziałem na przeciwko niego
.Bl3k napisał(a):O 23:00 rozpoczął się najbardziej oczekiwany przeze mnie panel. Panel o One Piece. Kupa to była straszna. Prowadzący z kiepską dykcją i bardzo sporymi lukami w wiedzy wywołał we mnie bardzo negatywne odczucia. Tak samo zresztą jak upierdliwi dyskutanci.Dla tego nie chciałem isc na atrakcje prowadzone przez Duo
. Już byłem na jednej włąśnie o One Piece na Love. Wtedy to wraz z Art, Szczerym i Qubolem wyszliśmy wcześniej bo zaczął nudzić.
. Spróbowałem Onigiri ,ale nie przypadły mi do gustu jak sushi
. 
. Musiałem porzucić atrakcje i wiedzówke z D.Gray man aby spokojnie zjeść śniadanie i spakować swoje manatki do torby
. Przed końcem zostałem zaciągnięty na hardcorową wiedzówkę z ogólnej wiedzy M&A co dla mnie było przestroga do lepszego przyłożenia się jak chce podchodzić do innych konkursów w przyszłości. Choć na tym konkursie spotkałem Pana Dybałe z rodzinką
, co było pozytywem ^ ^.
. Może następnym razem się spotkamy.
Szczur lądowy
Licznik postów: 1
Piracki oficer
Licznik postów: 617
Super świeżak
jolly-roger napisał(a):i Krokodyl -,-Który zje

Wilk morski
Licznik postów: 92

Szczur lądowy
Licznik postów: 3
proponuje całej trójce panu Hakmanowi,Bl3k i Taborret Warrior poprowadzić samemu panel
naprawdę zachęcam i napisać kiedy to przyjdę i posłucham z zapartym tchem
plus fakt lubię obiektywne opinie nawet krytyczne ale najlepiej osobiście
cały czas się uczę i popełniam błędy a gdy ktoś pisze o mnie i mówi o tym jakie to kupowe panele prowadzę ciężko wyciągnąć z tego błędy .Joy Boy
Licznik postów: 7,533
Generalnie popieram Bleka jeśli chodzi o konwenty.
Super świeżak
Licznik postów: 180
Joy Boy
Licznik postów: 7,533
Cytat:LoLjestgorszyniżDotA, jeśli się znasz to następnym razem ty zgłoś atrakcję, chętnie na nią przyjdę i posłucham. To co z tego że Duo ma problem z wymową? To wartościowy i inteligentny człowiek, jego wada wymowy nie ma tutaj nic do rzeczy.Ależ czy ja cokolwiek powiedziałem o wadzie wymowy? Ta trójka to nie są już pierwsi zawiedzeni ludzie. Nie wszyscy fani M&A są mało wymagającymi typami, którzy wytrwają na zasadzie "aaa bo było fajnie w miarę, co z tego że troszku źle, ale fajnie".
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,506
Duo napisał(a):plus fakt lubię obiektywne opinie nawet krytyczne ale najlepiej osobiście :) cały czas się uczę i popełniam błędy a gdy ktoś pisze o mnie i mówi o tym jakie to kupowe panele prowadzę ciężko wyciągnąć z tego błędy .Wiesz, że nie da rady mieć obiektywnych opinii przy subiektywnym odbiorze? Poza tym osobiście to my się nie znamy, więc nie ma jak. A to jest forum, a na forum się wypowiada swoje opinie. Skoro się uczysz, to naucz się, że w OP nie ma Zorra. Bo, podobnie jak Art, byłam na panelu na Love2 i aż mnie skręcało za każdym razem, jak wpychałeś Hiszpana ze szpadą i peleryną do załogi Luffy'ego. Poza tym bolał wielki językowy miszmasz, który uprawiałeś na panelu. Poza tym nie potrafiłeś zapanować nad uczestnikami, mówiłeś przy tym do tych z przodu i olewałeś, jak ktoś kulturnie rękę podniósł, żeby coś powiedzieć. No i oczywiście to, o czym wspomniała Art. Bezpodstawne wymysły. Ogólnie nieprzyjemnie.