Admirał
Licznik postów: 1,664
Miejscowość: Dressrosa
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,151
Gorosei
Licznik postów: 4,965
Król piratów
Licznik postów: 3,176
Admirał
Licznik postów: 1,664
Miejscowość: Dressrosa
Król piratów
Licznik postów: 3,176
DoctorArczi napisał(a):Sather, Croc przed TS był kreowany na postać mniej więcej równą Doflamingo, przynajmniej na MF, jeżeli uważasz że Vergo zmiótłby Dofla przed Ts to powodzenia, zauważ też że Oda zupełnie zmienił świat, główna broń DF zmieniły się na haki.
DoctorArczi napisał(a):Pozostanę przy swoim, Croc gniecie Vergo, który badassował tylko i wyłącznie gdy wałczył z kimś bez serca, no może Sanjiemu sprawił kłopot no ale to Sanji(przy obecnych zasadach OP)
DoctorArczi napisał(a):Dodatkowo temat jest bez sensu, bo jak już zaznaczyłem Oda całkowicie zmienił zasady, gdyby wrzucić obecnego Vergo do świata OP przed TS to jakby nie patrząc Vergo z takim haki pozamiatałby prawie cały świat OP przed TSem...
Kenachi napisał(a):To, że Luffy (raz) pokonał Crocodila w Alabascie wynika to z fabuły, że tak musiało być a pokonał go tylko iwyłącznie dzieki nakama rage,
Kenachi napisał(a):na MF Croc nie??le wymiatał, dostał z zaskoczenia potężną bombę od Jozu, i ustał na nogach
Kenachi napisał(a):walczył z Jokerem i nie zginął ani nie odniósł poważniejszych obrażeń,
Kenachi napisał(a):powstrzymał Akainu, chciał walczyć z WB(a nie jest idiotą i coś takiego jak strach zna)
Kenachi napisał(a):kosił załoge WB w której prawie każdy może zdjąć samemu pacyfiste
Kenachi napisał(a):zatrzymał Sokolookiego.
Kenachi napisał(a):Nie mówię, że taka renoma wystarczy aby pokonać Vergo ale aby nawiązać z nim ciekawą walkę, pozatym chce zauważyć, że Crocodile ma znacznie większą moc destrukcyjną od VA Smokera, a ustępuje mu pewnie tylko w szybkości i haki
Pierwszy oficer
Nowicjusz
Licznik postów: 13
Wilk morski
Licznik postów: 63
Wiem, że nie mogę stwierdzić, że jeśli Vergo wygrał ze Smoker'em (a uważam, że by wygrał, nawet jakby się Smoker nie podłożył), to bez większych problemów pokona Croca, ale takie są moje odczucie.
Pierwszy oficer