Pierwszy oficer
Licznik postów: 993
Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,386
Cytat:Patrząc po ty jacy są faceci( najgorsze istoty stąpające po ziemi)Nie to jak samokrytycyzm XD
), no bo zwyczajnie głupio :zawstydzony: Legendarny pierwszy oficer
Licznik postów: 1,499
Byłam kiedyś na Aiconie, konwencie, na którym większość osób była homo albo bi i był to najlpeszy konwent w moim życiu. Dlatego nie rozumiem czemu miałabym odtrącać kogoś, tylko dlatego, że ma odmienną orientację. Jestem też absolutnie przekonana, że każdy zna jakiegoś homoseksualistę, tylko o tym nie wie. Statystyka mówi sama za siebie, a wiele osób się ukrywa i niestety im się nie dziwię :zalamany:
Imperator
Licznik postów: 2,230
ale i tak jak dla mnie to normalni ludzie.
Król piratów
Licznik postów: 3,505
Imperator
Licznik postów: 2,230
Król piratów
Licznik postów: 3,505
Jackie D. Flint napisał(a):Ach~! Sensei zmienił ava i przez dłuższą chwilę nie wiedziałam, kto to się dopisał XD
Ale wiesz, że homoseksualizm już od paru lat nie jest na liście chorób psychicznych? Mimo, że wiele osób to bulwersuje, to jest to naturalne jak Twój smak (każdy ma odmienny), czy choroby - wszystko siedzi w DNA. NIE DA SIĘ tego "wyleczyć".
Głównym argumentem Torunia są podobno jakieś ustępy w Biblii, które twierdzą, że homoseksualizm jest złem wcielonym. Czytałam Biblię, ale jakoś mi się to w oczy nie rzuciło. Ktoś wie?
Wilk morski
Licznik postów: 68
Jackie napisał(a):Kocham cię, stary. Jesteś moim najlepszym przyjacielem.

Cytat:gdyby to były lesbijki to nie miałbym niczego przeciwkopowiedzmy sobie szczerze - płeć piękna po prostu wygląda przy tym ładniej

Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 511