Król piratów
Licznik postów: 3,825
Legendarny piracki oficer
Licznik postów: 876
Licznik postów: 880
Imperator
Licznik postów: 1,645
Piracki wojownik
Licznik postów: 152
TheMoon napisał(a):Teoria że Ace przebił się przez Admirała samym owocem (i wiemy że magu magu no mi kontruje lód lepiej niż mera mera no mi) jest zwyczajnie błędna. Pozycja i dokonania Ace'a wyra??nie mówią że haki posiadał.
TheMoon napisał(a):Według mnie ledwo ledwo, ale wygrałby go Ace (pod warunkiem że użyłby mózgu)
bulakoks napisał(a):Wiesz czemu nie pokazał haki Ace'a ??? BO ACE NIE MIAŁ HAKI !bullshit panie Bulakoks, przed TS Oda wgle nie pokazywal haki, WB ktory mial emperror haki wgle jakos go nie uzywal to samo tyczy sie Akainu czy innych admiralow. IMO Oda poprostu czekal z tym do ts i dlatego nie pokazywal "zbrojenia". Bo jak inaczej wytlumaczyc ze taki Wb czy Akainu wgle nie robili murzynienia. To Samo tyczy sie dowodcow WB takich jak Marco, Vista czy Jozu, w wypadku schichibukai to tez je posiadali, jestem pewnien ze taki Croc, Mihawk czy Flaming je mieli.
Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 422
Joy Boy
Licznik postów: 7,533
Heros napisał(a):Pokazał i to już na samiuteńkim początku mangi XDDDDDDDDDDchodzi mi o zbrojeniei trafianie logii, a nie o emperror ktorego uzyl Shanks na seakingu.
Piracki wojownik
Partyjoke napisał(a):Ogolnie lepiej przyjac ze na Marineford haki jako takiego nie bylo bo w innym wypadku Croc, Akainu, kizaru byliby martwi
Smoker napisał(a):Doflamingo odciął na Marinefordzie głowę Crocodilowi, a mimo to on sobie ją spokojnie "zrósł", nie odczuł obrażeń.
Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 422
bulakoks napisał(a):Bo Dofla nie chciał go zabić.
Heros napisał(a):A Ace to był zwyczajny idiota, który zginął śmiercią godną największego durnia, także jest hejtowany jak najbardziej słusznie.
Piracki wojownik
Smoker napisał(a):Tak można wszystko uargumentować. Każdy absurd OP, których jest i tak stosunkowo niewiele...
Smoker napisał(a):Dlaczego Luffy wygrał z Crociem? Bo Croc nie chciał go zabić.
Dlaczego z Luccim? Bo Lucci nie chciał go zabić.
Smoker napisał(a):To jak postrzegamy daną sytuację - zależy od tego, jak na nią spojrzymy. Ty patrzysz pod kątem "Ace nie miał haki". Ja patrzę "Ace miał haki". Ty nie przegadasz mnie. Ja nie przegadam Ciebie.
Potem jeszcze Akainu przeciął, który też haki Croca skontrował swoim.Smoker napisał(a):Wracając do tematu. Ace haki na moje miał, a z Chinjao by wygrał. Nawet za najlepszych lat. To nie ten kaliber... "Przygodna" postać, która nie była nawet bossem sagi nie da raczej rady pokonać niemalże jednego z głównych bohaterów.
bulakoks napisał(a):W momencie kiedy Doflamingo uciął mu łeb to pewnie użył haki, a Croc skontrował to swoim i dlatego nie zginąłto jest akurat calkiem senswone, bo Croc nawet nie byl zdziwiony tym co sie stalo, wiec mozliwe ze faktycznie tak bylo.
bulakoks napisał(a):A Ace się skrzywił po jednym ciosie Czarnego.a to akurat dosc ciekawa sytuacja, w sumie nie wiadomo czy to Czarny ma tak duza sile czy Ace tak slaba defense, czas pokaze...