Kapitan z paradise
Licznik postów: 352
Kapitan z paradise
Licznik postów: 280
Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 413
Super świeżak
Licznik postów: 210
Gorosei
Licznik postów: 4,072

Gold Experience Requiem
Licznik postów: 2,042
Gorosei
Licznik postów: 4,965
Wilk morski
Licznik postów: 96

Kapitan z nowego świata
zaraki napisał(a):Ja niestety mogę zgodzić się tylko częściowo. Dla mnie każda część miała coś w sobie. Pierwsza jak już napisał ichigo75124 miała lepszy humor i każda postać była inna i używała innych technik. Z natomiast miała najlepszych antagonistów, wprowadziła poziom Super Wojownika i to na niej większość mojego rocznika się wychowała, a także dzięki niej chłopcy na podwórkach bawili się częściej w "puszczanie kuli" niż chowanego.No tu akurat racja. Więcej epickich scen( ta walka na Kamehamy w sadze z Cellem...) Lepiej wykreowani antagoniści, większe uczucie zagrożenia( masowo umierające postaci- nawet jeśli było wiadomo że zaraz ich wskrzeszą...), ale z drugiej strony- mniejsza różnorodność technik coraz bardziej opartych na czystej sile oraz słabe poradzenie sobie ze zwiększającą się ilością postaci( do tej pory nie mogę przeboleć sprowadzenia Piccola do roli worka treningowego- szczególnie po długo wyczekiwanej fuzji z Wszechmogącym....) W efekcie pod koniec Z każdy kto coś potrafi jest Saiyanem....
Król piratów
Licznik postów: 3,825
pitogo napisał(a):Ja nie znam. Przekonajcie mnie czemu mam obejrzeć i nie sugerować się opiniami że to bezsensowna naparzanka.
Kapitan z nowego świata
Rain napisał(a):ichigo75124 napisał(a):W efekcie pod koniec Z każdy kto coś potrafi jest Saiyanem....
Uub pozdrawia