Imperator
Licznik postów: 2,143
Legendarny piracki oficer
Licznik postów: 876
Cytat:Filmy te są nie tylko obrzydliwe (nie oglądajcie podczas jedzenia),fakt, lepiej nie ogladac, bo mozna sie jeszcze zakrztusic zarciem ze smiechu

Cytat:I czy to co robi jest etyczne?ok, jedyne co w tej kwestii bawi mnie bardziej od ludzi ktorzy w to wierza, ludzie ktorzy mowia ze tworzenei tego homunculusa to zabawa w boga
Imperator
Licznik postów: 2,143
Cytat:biologie studiujesz czy co specusiu?tak sie sklada ze jestem na medycynie xDD
Cytat:Typek w filmikach opowiada że korzystał z eksperymentów pewnego naukowca i próbuje je naśladować.i ma jeszcze filmiki jak stworzyc eliksir mlodosci i dwukolorowe jablka, faktycznie bardzo autentyczny zrodlo

Cytat:Przyglądałem się czy może to być jakiś komputerowy szit, ale nie ma bata.te filmiki sa nagrywane w takim swietle i jakosci, ze musialbys tam byc obok niego zeby cokolwiek stwierdzic, poza tym, prosze Cie, to nawet nie musi byc zaden trik komputerowy, na filmikach widzimy zaklejone jajko i myslisz ze on nie mogl tam nic wrzucic itp ?
Cytat:Wyjaśnij mi proszę w naukowy sposób jak bardzo to jest niemożliwe.ehhh naprawde ?
baw sie dobrze XDDDD
Piracki wojownik
Licznik postów: 111
Sogeking 2022
Licznik postów: 826
(03-06-2016, 21:47)Wixus napisał(a): Ten filmik, w miarę ok, to tłumaczy.
https://www.youtube.com/watch?v=tykCykkItn0
Ale tak na logikę, to jak z połączenia spermy człowieka i kury może wyjść coś co pluje kwasem?
Gorosei
Licznik postów: 4,965
Cytat:Nie ma rzeczy nadnaturalnych, są tylko rzeczy, które wykraczają poza nasze pojęcie o naturze.
Joy Boy
Licznik postów: 7,533
. Kto wie, może komuś wyszedł przypadkiem Homunculus?
Kapitan z paradise
Licznik postów: 368