Szczur lądowy
Licznik postów: 5
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,120
. Ale nie tym się sugerowałem przy wyborze go
. On poprostu ma owoc, którym pokona każdego
. Wystarczy, że będzie się trzymał na baczności a może władać całym światem
. Chociaż nie wiadomo czy może tak kontrolować logie i czy ten jego owoc nie ma jakichś ograniczeń
.
Pierwszy oficer
Licznik postów: 1,157
xaton napisał(a):Akurat nagroda za Kumę mało znaczy bo są shibukai z wyższą np. Doflamingo. Ale nie tym się sugerowałem przy wyborze go
. On poprostu ma owoc, którym pokona każdego
. Wystarczy, że będzie się trzymał na baczności a może władać całym światem
. Chociaż nie wiadomo czy może tak kontrolować logie i czy ten jego owoc nie ma jakichś ograniczeń
.
Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 430
Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 530
Ginko napisał(a):Czarnobrody ze względu na owoc i silę fizyczną no i w końcu walczył już z wieloma silnymi przeciwnikami.
Król piratów
Licznik postów: 3,505
Satanus napisał(a):Tylko Moria i Czarnobrody pokazali co umiejąCzarnobrody nie pokazał wszystkiego co umiał, bo jak wiadomo dopiero się uczył korzystać z właściwości swojego owocu, co do Morii to również mam wątpliwości, jednak pokazał więcej niż Teach.
yekk^^ napisał(a):Ciekawe czy "Flaming" potrafi kontrolowac cyborgi?Cyborg też jest człowiekiem
więc chyba tak. Tylko nie wiadomo na jakiej zasadzie działa moc Doflamingo, może to jego haki? Nie wiadomo.
Piracki wojownik
Licznik postów: 167
)
Kapitan z nowego świata
Licznik postów: 530
Król piratów
Licznik postów: 3,505
Satanus napisał(a):Częstoz mocami w opjest jak kamień-papier-nożyceTego "mocą" nie można nazwać. Raczej szczęściem

yekk^^ napisał(a):D. Teach to raczej nietypowa Logia, poniewaz nie moze zmienic swojego ciala w ciemnosc, co inni uzytkownicy Logii portafia zrobic.Nie może przepuszczać obrażeń jak inne logie, ale czy nie potrafi zamieniać swojego ciała w ciemność to nie wiemy

yekk^^ napisał(a):Doflamingo uzywajac swych mocy porusza palcami ktorejs dloni, wiec bardzo prawdopodobne ze to jakies niewidzialne nici, albo moc kontrolowania 2/wiecej cial jednoczesnie (swojego i przeciwnika).Wujek Lalcio :] To pewnie lalkarz XD
Satanus napisał(a):Mihwak to szermierz i tak odmienne typy walki trudno porównać ( i to w op jest piękneA jednak tak sie działo w OP)
np. Enel VS Luffy
Imperator
Licznik postów: 2,656